Πρόβλημα με τον Κουρμπέλη στην Εθνική

Υπέστη θλάση στον αγώνα με την Ουγγαρία, δεν προπονήθηκε και θα απουσιάσει από τον αγώνα στο Τάμπερε με τη Φινλανδία.

Η Εθνική ομάδα έφτασε στη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία με 1-0, έφτασε τους έξι βαθμούς και πλέον κοιτάζει τον αγώνα με την Φινλανδία στο Τάμπερε το βράδυ της Δευτέρας (15/10) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έπαιξε ένα ημίχρονο με τους Μαγυάρους, προτού πάρει τη θέση του ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση, επομένως τέθηκε νοκ άουτ για τη μάχη με τους Σκανδιναβούς.

Εξυπακούεται ότι δεν προπονήθηκε και επιπροσθέτως αποδεσμεύτηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει αύριο (14/10 και ώρα 11:00) για τη Φινλανδία και επιστρέφει το πρωί της Τρίτης (16/10 και ώρα 11:00). Με την ελπίδα φυσικά να έχει στις αποσκευές της ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πέρα από τον Σκίμπε, πονοκεφαλιάζει και ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, ο οποίος περιμένει να δει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του ποδοσφαιριστή του και πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων.

Να τονιστεί, δε, πως οι διεθνείς μετά την προπόνησή τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 22:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook