Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”

Τόνισε οτι η Εθνική ομάδα θα δώσει το άπαν των δυνάμεών της για να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα.

Η Εθνική ομάδα θα δώσει το άπαν των δυνάμεών της για να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της με Εσθονία και Βέλγιο, όπως είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις ημέρες, θα δούμε βίντεο και θα μελετήσουμε αναλυτικά την Εσθονία. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν έχουμε τραυματισμούς κι ας είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο άσος του Αμβούργου.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, μετά την τιμωρία του, τόνισε ότι «πάντα έχω κίνητρο. Όταν παίζουμε για την Εθνική μας πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Και συμπλήρωσε: «Πάντα η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι με τις ομάδες μας. Βρισκόμαστε για 20 μέρες, αλλά γνωριζόμαστε και δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Το μυαλό μας είναι μόνο στην Εσθονία και μετά κοιτάμε το Βέλγιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook