Αισιοδοξία από την ΕΠΟ για Ζέκα

Οτι θα προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με το Βέλγιο αν και υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Από τη στιγμή που ορκίστηκε ο Ζέκα και πολιτογραφήθηκε Έλληνας, ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ελλάδος. Ωστόσο χρειάζονται ακόμα κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που επιβάλλονται ώστε να μπει στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες.

Για να αγωνιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής σε διοργάνωση της FIFA απαιτείται να υπάρχει διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζέκα δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στο ματς με το Βέλγιο μόνο με την ταυτότητά του. Απαιτητούμενο είναι το διαβατήριό του.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ τρέχουν τις διαδικασίες για την έκδοση του διαβατηρίου του που θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης 23 Μαρτίου, τη μέρα δηλαδή που η Εθνική αναχωρεί για Βέλγιο. Εκείνη την ημέρα θα γίνει πρώτα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και αμέσως η αποστολή θα φύγει για Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει να εκδοθεί το διαβατήριο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει απλοποιηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία που πλέον επιτελείται από την αστυνομία.

Όπως και να’ χει πάντως ο Σκίμπε κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές στην περίπτωση που τα γρανάζια της γραφειοκρατίας καθυστερήσουν την έκδοση του διαβατηρίου.

Πηγή: novasports.gr

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook