Εκπλήξεις από τον Μίκαελ Σκίμπε

Ο οποίος κάλεσε στην εθνική Ελλάδος τους Κάρλος Ζέκα, Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, εν όψει της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Εκπλήξεις από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος κάλεσε στην εθνική Ελλάδος τους Κάρλος Ζέκα, Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, εν όψει της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τον πολιτογραφημένο Έλληνα αρχηγό του «τριφυλλιού» στην αποστολή για πρώτη φορά, ενώ προτίμησε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γιώργο Κουτρουμπή, τον οποίο είχε συμπεριλάβει στην προηγούμενη αποστολή της εθνικής.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα του Κάρλος Ζέκα, λόγω γραφειοκρατίας και η συμμετοχή του είναι υπό αμφισβήτηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η αναμέτρηση με το Βέλγιο είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου (21:45). Η πρώτη συγκέντρωσε της εθνικής είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 11:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. 

Αναλυτικά, η αποστολή:

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook