Τζαβέλλας: “Kλέψαμε τον πόντο, που είναι χρυσός, σαν τρίποντο”

Με δικό του υπέροχο γκολ στο 95ο λεπτό, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να λυτρωθεί και να αποσπάσει την ισοπαλία από την Βοσνία (1-1). Διατήρησε το +3 στη μάχη για την 2η θέση η “γαλανόλευκη”.

Ο σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Τζαβέλλας, δήλωσε στον ΟΤΕ TV μετά το 1-1 με τη Βοσνία:

“Όπως εξελίχθηκε το ματς, είναι κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τη νίκη. Έτσι όπως πήγε ο αγώνας, όμως, και η ισοπαλία είναι δώρο.

Στο ποδόσφαιρο είναι καλό όταν δεν κερδίζεις, να μη χάνεις. Αν χάναμε, θα είχαμε λίγα να πούμε τώρα. Θα ήταν καταστροφική η ήττα”.

Ερωτώμενος αν το γκολ αυτό ήταν το σημαντικότερο που έχει πετύχει στην καριέρα του, απάντησε: “Αυτό θα μπορώ να σας το πω αν πάμε στη Ρωσία”.

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο μέρος, είπε: “Δεν είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι μείναμε κοντά στο σκορ και καταφέραμε να κλέψουμε αυτόν τον πόντο, που είναι χρυσός, σαν τρίποντο”.

Για τη στιγμή του γκολ:

“Για να μπει ένα τέτοιο γκολ, στο τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα σουτ που το ‘πιασα καλά. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε κάτι από αυτό το γκολ. Πρέπει να πάμε στη Ρωσία, γιατί αλλιώς αυτό το γκολ θα το ξεχάσουμε σύντομα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook