Σταφυλίδης: “Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι ζωής ή θανάτου”

Αναφέρθηκε στην επικείμενη κομβική αναμέτρηση με την Βοσνία στο Φάληρο.

Μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τη Λευκορωσία, ο Κώστας Σταφυλίδης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας μας 1-0, αλλά και στην επικείμενη κομβική αναμέτρηση με την Βοσνία στο Φάληρο, τη οποία χαρακτήρισε ζωής ή θανάτου για το μέλλον των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

“Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, πριν το επίσημο με τη Βοσνία. Έγιναν πολλές αλλαγές, έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση. Το ματς με τη Βοσνία είναι κομβικό και κοιτάζουμε εκεί.

Το αποψινό φιλικό ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, να δουλέψουμε παραπάνω και να κοιτάξουμε μπροστά. Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι ζωής ή θανάτου. Έχουμε παίκτες έμπειρους, που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Κυριακής”, ανέφερε αρχικά ο Σταφυλίδης και συνέχισε για τον κόσμο:

“Σίγουρα τον χρειαζόμαστε, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερο. Τον θέλουμε κοντά μας την Κυριακή, μας δίνει ενέργεια”.

Τέλος, για την δική του απόδοση στην Εθνική ο άσος της Άουγκσμπουργκ ανέφερε: “Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα κι όχι ποιος είναι σε καλή μέρα. Χαίρομαι και είναι τιμή μου να αποδίδω καλά στην Εθνική. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω το 100%. Στόχος είναι να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα, όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να το πετυχαίνουμε και στην πορεία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook