Θέλει να αφήσει πίσω τα προκριματικά του Εuro

Η Εθνική μας και να ξεκινήσει με νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας (21.45).

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει θετικά την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας (21.45).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων φιλικών αγώνων. Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Ολλανδίας, οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Αλγκάρβε και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. 

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στο βασικό σχήμα, καθώς ο Έλληνας παίκτης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Καρνέζη στην εστία και τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Οι Τοροσίδης και Τζαβέλλας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μανιάτη και Σάμαρη να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Φορτούνης, Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook