Δυνατό τεστ με την Ολλανδία

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) και πρώτο αντίπαλο το Γιβραλτάρ (6/9 21.45).

Με την Ολλανδία θα γίνει σήμερα (21.45 OTE Sports 1) το τελευταίο φιλικό τεστ για την νέα εθνική ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε.

Η Εθνική μας θα παίξει στο Αϊντχόφεν, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) και πρώτο αντίπαλο το Γιβραλτάρ (6/9 21.45).

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών (και με τους Τοροσίδη, Κ. Παπαδόπουλο να επιστρέφουν) ο Γερμανός τεχνικός θα αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση το σχήμα της 11άδας για το φιλικό με τους οράνιε, που είναι και το τελευταίο, αφού ξεκινούν πλέον οι υποχρεώσεις στον 8ο όμιλο των προκριματικών του ΠΚ 2018 (Βέλγιο, Βοσνία, Γιβραλταρ, Εσθονία, Κύπρος).

Μένει να δούμε τις σκέψεις του κυρίου Σκίμπε για το σχήμα της 11άδας (με 3 στόπερ ή 4άδα στην άμυνα) καθώς και τις λύσεις που θα επιλέξει για τα άκρα της μεσαίας γραμμής με τον Γιαννιώτα μοναδικό “καθαρό εξτρέμ”.

Συνεργάτες του Ομοσπονδιακού τεχνικού θα παρακολουθήσουν την ίδια ώρα και την φιλική αναμέτρηση του πρώτου αντιπάλου της εθνικής μας Γιβραλτάρ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: cnn.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook