Ο Σκίμπε είδε όλα όσα ήθελε να δει

Στο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε όλα όσα ήθελε να δει στο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά το 0-0 με την Τουρκία ο Μίχαελ Σκίμπε άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για το ταλέντο των Ελλήνων διεθνών, τόνισε πάντως πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: “Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δύναμη γιατί οι δύο ομάδες είναι παραδοσιακά αντίπαλοι.

Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Η Τουρκία δημιούργησε λίγες περισσότερες ευκαιρίες από εμάς. Δουλέψαμε αρκετά καλά αμυντικά, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Γι’ αυτό και το 0-0 μας ικανοποιεί.

Η Τουρκία έχει πάρει καλά αποτελέσματα τελευταία, έχει χτίσει μια πολύ καλή άμυνα και έχει ελπίδες να πάει καλά στο EURO, αρκεί ο Φατίχ Τερίμ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές. στη διάθεσή του.

Θέλαμε σε αυτό το παιχνίδι ν’ αρχίσουμε με τους καλύτερους που είχαμε αυτή τη στιγμή. Όλοι πήγαν καλά και είμαι χαρούμενος που πάλεψαν και πήραν αποτέλεσμα. Αλλάξαμε το σύστημα από το 4-4-2 σε 3-5-2 και πήγαμε καλά ιδίως αμυντικά. Οι τρεις στόπερ έκαναν πολύ καλό ματς, οι χαφ έτρεξαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος ιδίως από τον Σάμαρη. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα και διεθνούς επιπέδου. Με αυτούς θα προχωρήσουμε για να φτάσουμε στα επίσημα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρέπει πάντως να δουλέψουμε πάνω στο κομμάτι της επίθεσης και να βελτιωθούμε.

Είναι νωρίς να κάνω συγκρίσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αμφότερες διαθέτουν αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μολονότι η Τουρκία ως χώρα έχει περισσότερο πληθυσμό“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook