Την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην Εθνική ομάδα επισήμανε ο Βύντρα

Αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Β. Ιρλανδία.

Μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone ο Λουκάς Βύντρα αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Β. Ιρλανδία και επισήμανε την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην Εθνική ομάδα.

“Καλησπέρα σε όλους,

Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα τελευταία δύο παιχνίδια του κύκλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο οποίος φτάνει στο τέλος του.

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας, γιατί ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως όλοι επιθυμούσαμε και όπως οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να βλέπουν την ομάδα μας. Άτυχες στιγμές, και έλλειψη απαραίτητης προσοχής είναι τα σημαντικά σημεία που μας στοίχισαν την παρουσία μας στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016.

Υποχρέωση όλων μας είναι να μάθουμε από τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να τα διορθώσουμε. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτήν την κακή παρένθεση και να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια κίνητρό μας είναι το γόητρο και η σωστή ανασύνταξή μας. Ξεκινώντας από αυτά τα παιχνίδια με αντίπαλους την Βόρειo Ιρλανδία και την Ουγγαρία, πρακτικά αλλάζουμε σελίδα και αρχίζει για εμάς η προετοιμασία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Πρέπει να δώσουμε το σύνθημα στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας ότι η ομάδα μας έχει αξία και μέλλον μπροστά της και για αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των Ελλήνων. Τους θέλουμε δίπλα μας στο τελευταίο μας παιχνίδι αλλά και στο νέο κεφάλαιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα ανοίξει σύντομα.

Καλή μας επιτυχία! Θέλουμε όλους τους Έλληνες κοντά μας!

Λουκάς Βύντρα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook