Σαμπέλα, Ντάουμ και Κετσπάγια στη λίστα της ΕΠΟ

Για το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σαμπέλα, Ντάουμ και Κετσπάγια φέρονται να βρίσκονται στη λίστα της ΕΠΟ για το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης.

Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αναζητούν τον διάδοχο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής, με τον Αργεντινό Αλεχάντρο Σαμπέλα να είναι το μεγαλύτερο «όνομα» από αυτά που έχουν προταθεί.

Ο 60χρονος, οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο της Εστουδιάντες. Νωρίτερα τον Αύγουστο πάντως δημοσιεύματα τον έφερναν να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Στη λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο 61χρονος Γερμανός Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος είχε ακουστεί και μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και έχει προπονήσει στο παρελθόν τις Κολονία, Στουτγκάρδη, Μπεσίκτας, Λεβερκούζεν, Αούστρια Βιέννης, Φενέρμπαχτσε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπριζ και Μπούρσασπορ.

Τρίτος υποψήφιος είναι ο 47χρονος Τιμούρ Κετσπάγια, παλιός γνωστός των Ελλήνων φιλάθλων από τη θητεία του ως παίκτης στην ΑΕΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό ως προπονητής για ένα μικρό διάστημα το 2009.

Στην ΕΠΟ θέλουν να κλείσουν το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, με τον Κώστα Τσάνα πάντως να συνεχίζει ως υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook