Με στόχο την πρόκριση στον Τελικό η Εθνική Νέων

Τρία χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του Euro 2012.

Τρία χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του Euro 2012 η εθνική ποδοσφαίρου των Νέων θέλει απόψε (7 – Eurosport HD) στο «AEL Fc Arena» να προκριθεί σε άλλον έναν τελικό, στον τρίτο της ιστορίας της.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάμψει το εμπόδιο της Ρωσίας, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν Γαλλία – Ισπανία στις 9.45 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πολύ καλό. Με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» και πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει εξαρχής όπως τόνισε και ο Γιάννης Γκούμας.

 «Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να περάσουμε στα ημιτελικά. Αυτό που έχω ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές είναι να τιμήσουν τους εαυτούς τους και να μη φοβηθούν τίποτα. Στο ποδόσφαιρο είναι πάντα όλα ανοιχτά» υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προχωράμε με στόχο να παλέψουμε και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να αγωνιστούμε στον τελικό αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Οσο για την αντίπαλο της εθνικής, τη Ρωσία… «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα μας δυσκολέψουν αρκετά, αλλά το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε κι εμείς από την πλευρά μας» σημείωσε ο Γιάννης Γκούμας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook