Μετά το… στραπάτσο στα Ν. Φερόε δίνει φιλικό στην Πολωνία

Δυνατή φιλική αναμέτρηση περιμένει απόψε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Δυνατή φιλική αναμέτρηση περιμένει απόψε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Γκντανσκ όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, λίγες ημέρες μετά το στραπάτσο κόντρα στα Ν.Φερόε.

Στις 21:45 η Εθνική ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε δυνατό φιλικό παιχνίδι την Πολωνία, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα συγκριτικά με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στα Ν.Φερόε.

Με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών να μην είναι και η καλύτερη δυνατή, ο Σέρχιο Μαρκαριάν έδειξε στην τελευταία προπόνηση ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους νέους παίκτες να δείξουν αν αξίζουν να παραμείνουν στην αποστολή της Εθνικής και στα επόμενα παιχνίδια.

Οι μόνοι που θα κρατήσουν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα είναι οι Παπασταθόπουλος, Καρέλης και Σταφυλίδης ενώ δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Μανωλάς αντί του Μόρα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Καπίνο θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα στα δεξιά, οι Τζιόλης, Ταχτσίδης και Νίνης στη μεσαία γραμμή με τον Φούντα δεξιά, τον Κολοβό αριστερά και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το αποτέλεσμα του σημερινού φιλικού δεν επηρεάζει τη θέση της Ελλάδας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου, αφού η γαλανόλευκη θα τοποθετηθεί δεδομένα στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook