Σταφυλίδης: “Ο Μαρκαριάν μας έδωσε αυτοπεποίθηση”

Ο διεθνής μπακ μίλησε για την αλλαγή κλίματος με τον ερχομό του Ουρουγουανού και υπογράμμισε την ανάγκη για πέντε νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η αλλαγή κλίματος στην εθνική ομάδα φάνηκε μέσα σε λίγες μέρες δουλειάς με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Σταφυλίδης ο οποίος σημείωσε πως ο Σέρχιο Μαρκαριάν έδωσε αυτοπεποίθηση σε αυτόν και τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, ο διεθνής μπακ της Φούλαμ τόνισε: “Είναι αλήθεια ότι ο νέος προπονητής μού έδωσε αυτοπεποίθηση, όπως και οι συμπαίκτες μου. Μου μίλησαν αρκετά πριν από το ματς και με βοήθησαν πολύ.
Ο κ. Μαρκαριάν μας έδειξε κάποια πράγματα στις προπονήσεις, μας μίλησε πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στο ημίχρονο του αγώνα. Και εμείς οι παίκτες μιλήσαμε αρκετά μεταξύ μας. Δεν θέλαμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, έπρεπε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Και η αλλαγή στην ομάδα φάνηκε έστω και στις λίγες ημέρες που είχαμε για να δουλέψουμε”.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Σταφυλίδης δήλωσε: “Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Ουγγαρία και άξιζε τη νίκη, ιδιαίτερα με την καλή εικόνα που είχε στο β’ ημίχρονο. Ήμασταν καλοί, αξίζαμε τη νίκη, αλλά μας έλειψε το αποτέλεσμα, αφού δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.
Όταν είσαι τελευταίος στη βαθμολογία σε έναν τέτοιο όμιλο, έχεις χάσει από τους αντιπάλους που έχεις χάσει και κάνεις μια τέτοια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, σίγουρα απογοητεύεσαι. Δεν μπορούμε, όμως, να σταθούμε στο παρελθόν και στα όσα έγιναν. Έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια και πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Υπάρχουν πέντε “τελικοί” και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Μέχρι να τελειώσει η προκριματική φάση εμείς θα δίνουμε τη μάχη μας. Δεν τα παρατάμε…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook