Και ο Κετσπάγια υποψήφιος για προπονητής της Εθνικής

Υποψήφιοι για την ίδια θέση είναι οι Μίτσελ, Μαρκαριάν, Δώνης και Λεμονής.

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα της ελληνικής ομοσπονδίας, για την αντικατάσταση του Κλαούντιο Ρανιέρι, στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο Γιώργος Καραγκούνης φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας στη λίστα του και πλέον το ΔΣ της ΕΠΟ είναι αυτό, που θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

Υποψήφιοι για την ίδια θέση είναι οι Μίτσελ, Μαρκαριάν, Δώνης και Λεμονής, με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας να έχουν ξεκαθαρίσει, πως δεν σκοπεύουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα, για το συμβόλαιο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, λόγω της αποζημίωσης που δόθηκε στον Ρανιέρι.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης περιμένει όλες τις εισηγήσεις του Καραγκούνη, προκειμένου να τις παρουσιάσει στο ΔΣ και να προχωρήσουν στην οριστική απόφαση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook