Τσάνας: “Είναι θέμα χρόνου να ξαναγυρίσει η ηρεμία”

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Σερβία στα Χανιά (0-2), τόνισε πως θα δουλέψει θετικά ο χρόνος γι΄αυτήν και αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία που κρατάει από τον αγώνα.

Αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα θα βρει άμεσα την ηρεμία της και ότι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να γίνει εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, μετά τη φιλική ήττα 0-2 από τη Σερβία στα Περιβόλια.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψει θετικά ο χρόνος. Είναι θετικό η συμπαράσταση του κόσμου στα παιδιά. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Εχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα., αλλά με βάση την ποιότητα και την ιστορία των παικτών δεν υπάρχει χρόνος για πισωγύρισμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και θα μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα», τόνισε αρχικά μιλώντας στη Nova.

Οσο για το τι λείπει από την ομάδα, απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια πράγματα που άλλες φορές βγαίνουν και άλλες όχι. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να διαισθανθούν την κατάσταση που είναι η ομάδα, είναι θέμα χρόνου να ξαναγυρίσει η ηρεμία. Όταν ξεκινάς ένα θεσμό και τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζεις πρέπει βρεις την αιτία και να δουλέψεις σε αυτή. Ηδη οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τι πρέπει να γίνει».

Για τον αγώνα σχολίασε: «Οταν ένα παιχνίδι κρίνεται όπως το σημερινό με ένα στημένο και ένα γκολ σε νεκρό χρόνο, βλέπεις πως υπάρχουν θετικά στοιχεία στην ομάδα, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντιδράσουν.

Προέχει η ηρεμία και μια σκέψη για το επόμενο παιχνίδι. Να ξεκινήσουν από εκεί και από εκεί και πέρα δεν έχεις να χάσεις κάτι έτσι όπως είναι η βαθμολογία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook