Στα φιλόξενα Χανιά για μία νέα αρχή…

Η Εθνική Ελλάδος, με τον Τσάνα στον πάγκο της, αντιμετωπίζει τη Σερβία σε φιλικό ματς (19:00) και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να τονώσει τη ψυχολογία της, εν όψει της συνέχειας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται στα Χανιά τη Σερβία και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να τονώσει τη ψυχολογία της, εν όψει της συνέχειας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (19:00 Novasports 1).

Οι διεθνείς θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να δείξουν σημάδια αντίδρασης, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τα Νησιά Φερόε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, στα τελευταία πέντε ματς, που έχει δώσει.

Ο Κώστας Τσάνας προτίθεται να παρατάξει την εθνική με 4-3-3 και με σχεδόν ίδια ενδεκάδα, με αυτή που ξεκίνησε την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε. Συγκεκριμένα, ο Καρνέζης θα καθίσει στην εστία, με τους Μανωλά και Μόρα να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Καράμπελας και Τοροσίδης θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Μανιάτης, Σάμαρης και Κονέ θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Από την άλλη πλευρά, η Σερβία ψάχνει και αυτή ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Δανία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Ράντοβαν Κούρτσιτς αντικατέστησε τον Ντικ Άντβοκαατ στον πάγκο των «πλάβι» και αναμένεται να παρατάξει τους Σέρβους με τους Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιτροβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς, Μάτιτς, Γκουντέλι, Τόσιτς, Γιόγιτς, Μάρκοβιτς και Λάζοβιτς.

Πηγή: novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook