Αρκετοί Χανιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν στην προπόνηση της εθνικής

Και προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των διεθνών παικτών, εν όψει Σερβίας.

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην προπόνηση της εθνικής και προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των διεθνών παικτών, εν όψει Σερβίας.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν για πρώτη φορά στα Χανιά, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν τους «πλάβι» σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Κώστα Τσάνα να προσπαθεί να τονώσει τη ψυχολογία των παικτών, έτσι ώστε να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο συγκεκριμένο ματς.

Στην προπόνηση της εθνικής έδωσαν το «παρών» περίπου 40 άτομα, οι οποίοι με συνθήματα, προσπάθησαν να διώξουν, έστω και προσωρινά, το βαρύ κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Πλατανιά και όχι στα Περιβόλια, όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να προφυλαχθεί ο χλοοτάπητας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τσάνας σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του ίδιου σχήματος, με το οποίο παρατάχθηκε η εθνική Ελλάδος στο ματς με τα Νησιά Φερόε, προχωρώντας σε μια μόνο αλλαγή.

Αυτή θα είναι η χρησιμοποίηση του Χάρη Μαυρία στη θέση του Νίκου Καρέλη. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε το συγκεκριμένο σχήμα τη Δευτέρα και έδειξε τις προθέσεις του για το ματς της Τρίτης με τους Σέρβους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook