Νέα αρχή για την εθνική ομάδα!

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (21:45)στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι τη Φινλανδία, ενώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά και την ήττα από τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλέον, μοναδικός στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, αλλιώς η υπόθεση πρόκριση μπλέκει ακόμη περισσότερο.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, σκέφτεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ενώ στο κέντρο της άμυνας, δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Παπασταθόπουλου-Μανωλά. Στα άκρα θα είναι ο Τοροσίδης που ξεπέρασε το πρόβλημά του, ενώ ο Σταφυλίδης θα είναι στο άλλο.

Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Γιάννη Μανιάτη, Ανδρέα Σάμαρη και Παναγιώτη Ταχτσίδη ενώ μπροστά τους θα είναι στα πλάγια οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Σαμαράς με τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή.

Από την άλλη μεριά, οι Φινλανδοί θα παραταχθούν σε σύστημα 4-3-2-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νίκι Μαένπα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τον Γιέρε Ούρονεν στα αριστερά, τους Γιόνα Τοίβιο και Νίκλας Μοϊσάντερ στο κέντρο και τον Κάρι Αρκίβουο στα δεξιά. Οι τρεις θέσεις του κέντρου θα καλυφθούν από τους Τιμ Σπαρβ, Περπαρίμ Χετεμάι και Αλεξάντερ Ρινγκ, ενώ πίσω από τον επιθετικό κορυφής που θα είναι ο Τέεμου Πούκι θα είναι οι Ρίκου Ρίσκι και Ρομάν Ερεμένκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook