Στο Λονδίνο θα πάει την Κυριακή ο Ρανιέρι

Για να δει από κοντά τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Τότεναμ – Γουεστ Μπρόμγουιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τον Γιώργο Σαμαρά.

Η συνέχεια των προκριματικών του Euro 2016 φέρνει την Φινλανδία και την Βόρεια Ιρλανδία στο δρόμο της Ελλάδας, στις 11 και 14 Οκτωβρίου, αντίστοιχα και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι σε… εγρήγορση.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός το βράδυ της Τρίτης (16/9) παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας το βλέμμα στραμμένο σε Μήτρογλου και Μανιάτη.

Σήμερα (17/9), ανάλογα με την ακριβή ώρα άφιξής της πτήσης του, θα παρακολουθήσει στη Ρώμη μεγάλο μέρος του αγώνα Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να δει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας.

Τέλος, την Κυριακή (20/9) ο Ιταλός τεχνικός θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Τότεναμ – Γουεστ Μπρόμγουιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τον Γιώργο Σαμαρά.

Στο μεταξύ, ο Ρανιέρι έδωσε το παρών στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν στην Αγία Πετρούπολη η FIFA και η UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Μετά το τέλος των εργασιών ο Ιταλός προπονητής δήλωσε:

«Το συνέδριο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσω των παρουσιάσεων που έγιναν αλλά και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ειδικών του αθλήματος καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Οι συνάδελφοι προπονητές μάς μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επίσης μιλήσαμε για το πόσο πιο γρήγορο γίνεται το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και φυσικά για την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγώνα, είτε με την μπάλα στα πόδια τους είτε χωρίς αυτήν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook