Ο Ταχτσίδης τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2016 η Εθνική Ελλάδας.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2016 η Εθνική Ελλάδας, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Ρουμανία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 0-1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

“Πιστεύω στη νέα αυτή ομάδα πως θα καταφέρει πολλά. Χρειάζεται υπομονή και θα καταφέρουμε με σωστή δουλειά τα αποτελέσματα που θέλουμε” είπε αρχικά στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ και προσέθεσε: “Δεν βγάλαμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, δεν μας έβγαινε τίποτα, προσπαθήσαμε, αλλά δεν αρκεί αυτό”.

Οσο για το λόγο που δεν βγήκαν οι φάσεις μετά την αποβολή του Μάρικα από το 53′, ο άσος της Βερόνα επεσήμανε: “Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γκολ, όταν παίζει ο αντίπαλος με δέκα και αμύνεται τόσο στενά. Είχαμε την φάση με τον «Τόρο» να κάνουμε το 1-1 και θα μπορούσε να αλλάξει η ψυχολογία, όμως δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Τέλος για το αν συνιστά άλλοθι το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη στις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή, όταν μόλις ξεκινά η νέα σεζόν και άπαντες είναι ανέτοιμοι, είπε: “Δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε να κερδίσουμε, είμαστε λυπημένοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook