Αισιόδοξος παρά την ήττα από τη Ρουμανία εμφανίστηκε ο Σαλπιγγίδης

Ο οποίος επεσήμανε πως η Εθνική έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον.

Αισιόδοξος παρά την ήττα από τη Ρουμανία (0-1) εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος επεσήμανε πως η Εθνική έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον.

Σίγουρος πως η Εθνική θα εμφανιστεί βελτιωμένη στο μέλλον είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος δεν έδειξε να πτοείται από την ήττα από τη Ρουμανία, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση.

“Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες και τελείωσε άσχημα για εμάς, καθώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Όμως, δεν θα πρέπει να μας πιάνει εκνευρισμός και απογοήτευση. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όλα τώρα άρχισαν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο δρόμος είναι ανοικτός για την πρόκριση και η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει τις δυνατότητες να καταφέρει. Έχουμε έναν βασικό κορμό σε μεγάλο ποσοστό, στον οποίο έχει γίνει προσθήκη καλών ποδοσφαιριστών”, δήλωσε αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Για την στήριξη του κόσμου επεσήμανε: “Θεωρώ πως μπορούμε να διαχειριστούμε την κακή κατάσταση σήμερα. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίζει να είναι. Πιστεύει στην ομάδα και θα το δείξει και στη συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook