Σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους διεθνείς βρίσκεται ο Ρανιέρι

Και ειδικά μ’ αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό και διεκδικούν θέση στις κλήσεις του.

Σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους διεθνείς, αλλά ειδικά μ’ αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό και διεκδικούν θέση στις κλήσεις του εν όψει της έναρξης των προκριματικών του Euro 2016 βρίσκεται ο Ρανιέρι.

Πρόσφατα ο νέος εκλέκτορας της Εθνικής είχε επικοινωνία με τον Σαμαρά μιλώντας μαζί του για το επόμενο βήμα στη μετά-Σέλτικ εποχή και την κατάσταση του. Και δόθηκε συνέχεια σ’ αυτά τα τηλεφωνήματα με άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν εκτός Ελλάδας. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ιταλός έχει σηκώσει μανίκια και εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ για την Εθνική μας ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος στα τέλη Αυγούστου εν όψει του ματς με τη Ρουμανία.

Ο Ρανιέρι, λοιπόν, έχει μιλήσει με τον Παναγιώτη Κονέ και του είπε την γνώμη του αναφορικά με το μέλλον του, ενώ το ίδιο προσπαθεί να κάνει με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Κώστα Μήτρογλου.

Ταυτόχρονα, επικοινώνησε και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και του είπε ότι έκανε πολύ καλά που πήγε στην Ελλάς Βερόνα, όπου είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Βαγγέλης Μόρας, όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook