Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του Ρανιέρι έχει αρχίσει

Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει τη λύση του συμβολαίου του με τη Μονακό και θα πιάσει αμέσως δουλειά εν όψει της προκριματικής φάσης του 2016.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα έχει αρχίσει.

«Εχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο και τα οριστικά συμβόλαια θα υπογραφούν στις 25 Ιουλίου και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην ισχύσουν τα όσα έχουμε συμφωνήσει» τόνισε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει τη λύση του συμβολαίου του με τη Μονακό και θα πιάσει αμέσως δουλειά εν όψει της προκριματικής φάσης του 2016.

Μπορεί η 7η Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τη Ρουμανία για κάποιους να είναι μακριά, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που φέτος, σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές, δεν υπάρχει φιλικό στις 15 Αυγούστου.

Ο Ιταλός, δηλαδή, παρά τις σκέψεις για τεστ με την Κύπρο στα τέλη του επόμενου μήνα, που δύσκολα όμως θα υλοποιηθούν, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, θα πάει στα σέντρα των προκριματικών χωρίς αν έχει δει τους διεθνείς αγωνιζόμενους υπό τις οδηγίες του παρά μόνο στα οικογενειακά διπλά των προπονήσεων.

Οσον αφορά την άποψή του για το υλικό, θα αρκεστεί σε όσα έχει δει ο ίδιος από την τηλεόραση και όσα του μετέφερε στενός του συνεργάτης που ταξίδεψε στη Βραζιλία και είδε τους τέσσερις αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τι μέλει γενέσθαι, όμως, με το υπόλοιπο τιμ της Εθνικής;

O Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει θέση στο τεχνικό τιμ, αλλά το πιο πιθανό είναι να παραμείνει και να συνεχίσει να τρέχει το προτζεκτ με τις μικρές εθνικές ομάδες που έχει εκπονήσει ο Φερνάντο Σάντος. Ερωτηματικό είναι ο Τάκης Φύσσας.

Ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα έχει επαφή με τη διοίκηση της ΕΠΟ για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ακούγεται, όμως, ότι για τη θέση του προορίζεται άτομο που μιλάει την ιταλική γλώσσα και δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο! Για το πόστο του βοηθού του νέου προπονητή έχει ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook