Πλησιάζει στην Εθνική ο Κατσικάρης

Ο Έλληνας κόουτς φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συμφωνία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Φώτη Κατσικάρη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος. Ο Έλληνας κόουτς φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ και το μόνο που απομένει είναι να λυθεί η συνεργασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την ελληνική ομοσπονδία και πως περιμένει ενημέρωση, σχετικά με το μέλλον του. Η ελληνική ομοσπονδία θα κληθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον Ιταλό κόουτς, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να πληρώσει ολόκληρη την αποζημίωση του Τρινκιέρι.

Η προετοιμασία της εθνικής για το παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουλίου, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή της εθνικής στα φιλικά τουρνουά της Γαλλίας και της Λιθουανίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα δώσουν το «παρών» στην προετοιμασία της εθνικής οι Κουφός, Καλάθης και Αντετοκούνμπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook