Δυσκολεύει το θέμα Μπιέλσα για την Εθνική ομάδα

Ο εμπειρότατος κόουτς φαίνεται να είναι κοντά στη συμφωνία με τους Μασσαλούς.

Δυσκολεύει απ’ό,τι φαίνεται η προοπτική Μαρσέλο Μπιέλσα για την Εθνική μας ομάδα με βάση τα όσα φέρεταθ να ΄χει δηλώσει ο Αργεντινός άσος στον διεθνή Τύπο περί των διαπραγματεύσεων του με τη Μαρσέιγ.

Ο εμπειρότατος κόουτς φαίνεται να είναι κοντά στη συμφωνία με τους Μασσαλούς, και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή (11/4) βρέθηκε στο Μονπελιέ και είδε το ματς της τοπικής ομάδας με τη Μαρσέιγ (3-2).

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ είναι σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε κοντά», φέρεται να δήλωσε ο Μπιέλσα, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στους Γάλλους μέχρι το Μεγάλο Σάββατο (19/4).

Στην προεπιλογή Τζόρβας και Πετρόπουλος

Την ίδια στιγμή ο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του για το Μουντιάλ και απ’ ό,τι φαίνεται έχει αποφασίσει να καλέσει στην προεπιλογή της αποστολής τόσο τον Αλέξανδρο Τζόρβα όσο και τον Αντώνη Πετρόπουλο του Απόλλωνα.

Για τον πρώτο είναι λογικό με δεδομένο πως η Εθνική έχει πρόβλημα στα γκολπόστ, ενώ για τον δεύτερο ακούγεται πως ο Σάντος θέλει έναν ψηλό σέντερ φορ και ο «Πετρογκόλ» των 12 τερμάτων στη Superleague κερδίζει στο νήμα τον επιθετικό του ΟΦΗ, Θανάση Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook