Ο Κώστας Φλέκας στον Athletic Radio 104,2

O Πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την εκδρομή που γίνεται στην Βραζιλία εν όψει της παρουσίας της Εθνικής μας στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλέκας μιλώντας στον Athletic Radio1 104,2

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για να πάει στην Βραζιλία…

Αυτή  την στιγμή έχουμε 62 άτομα από την Ελλάδα. Είναι απ’ όλη την Ελλάδα. Φεύγουμε 10 Ιουνίου από Αθήνα. Είναι όνειρο ζωής, είναι ακριβή εκδρομή κοντά στα 3.000 ευρώ μόνο τα αεροπλάνα. Έχουμε και κόσμο που θα έρθει κατευθείαν από Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Το δεκαπενθημερο κάνει 5.200 ευρώ με όλα μέσα. Είναι σίγουρα ακριβή εκδρομή. Όμως να πούμε πως βασικός χορηγός της Εθνικής το έχει βγάλει 10.500 ευρώ. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε σαν γαλανόλευκος φάρος. Μέχρι στιγμής συνολικά είμαστε γύρω στα 80 άτομα . Έχουμε και πρόβλημα με την Κολομβία γιατί σε αυτό το ματς αν το γήπεδο χωράει 60.000 κόσμο, θα έχει 50.000 Κολομβιανούς. Επίσης έχουμε τα προβλήματα με τους τερματοφύλακες και την άμυνα. Ο Καρνέζης δεν παίζει βασικός, ο Αβραάμ και ο Κυριάκος Παπαδουλος γύρισαν τώρα, μετά από χιαστό ο Αβραάμ, ο Σιοβας και αυτός . Έχουμε και Μήτρογλου τραυματία. 59 μέρες πριν το μουντιάλ δεν είναι στα καλύτερα τους οι διεθνείς. Μακάρι να είμαστε έτοιμοι στο Μουντιάλ.

Για το πως μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για το πρόγραμμα των εκδρομών…

Στο σάιτ του Φάρου έχει 4 διαφορετικές εκδρομές. Υπάρχουν και εκδρομές που μπορεί ο κόσμος να δει το πρώτο παιχνίδι, το πρώτο και το δεύτερο και το δεύτερο και το τρίτο, που είναι λίγο πιο οικονομικές. Για να πας Βραζιλία δεν έχει απευθείας πτήση. Όλα αυτά είναι θέσεις. Το δεύτερο παιχνίδι είναι 2.500 χιλιόμετρα από εκεί που είναι το πρώτο. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό τα ταξίδι με λεωφορείο και πας με αεροπλάνο αναγκαστικά. Είμαστε τυχεροί ως Ελλάδα στα μέρη που πάμε και το Ριο και το Νατάλ ειναι καταπληκτικά μέρη. Το όνειρο για όλους εμάς είναι πως αν μια στο εκατομμύριο βγει πρώτη παίζει Μαρακανά με τον όμιλο Αγγλία, Ιταλία, Ουρουγουάη. Φυσικά στην συνολική τιμή συμπεριλαμβάνονται εκδρομές σε νησάκια, επίσκεψη στο άγαλμα του Ιησού στο Ρίο και άλλα. Όποιος επισκεφθεί το σάιτ μπορεί αναλυτικά να δει το πρόγραμμα.

Για το μέχρι πότε μπορεί να δηλώνει ο κόσμος συμμετοχή…

Όσο περνάει καιρός θα ανεβαίνει και η τιμή. Έχω πάρει 80 εισιτήρια και  όταν τελειώσουν αυτά δεν ξέρω αν θα βρω άλλα και σε τι τιμή θα τα βρω. Όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει και η τιμή της εκδρομής. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως το τελευταίο 30% του κόστους μπορεί να το πληρώσει άτοκα σε 6 μήνες.

Για το πως βλέπει την πορεία της Εθνιλής στο Μουντιάλ…

Θα δούμε. Ολα τα παιδιά που έχουν φορέσει την φανέλα με την γαλανόλευκη έχουν δώσει τα πάντα. Δεν είμαστε υπερδύναμη, ούτε παίζουμε ελκυστικό ποδοσφαιρο αλλά το τα είσαι 10ος στον κόσμο και  6ος στην Ευρώπη δεν είναι και λίγο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook