Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η εθνική νέων!

Πραγματοποιώντας ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ και γεμάτη καρδιά εμφάνιση, η εθνική νέων κέρδισε στην παράταση την Αγγλία με 2-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Τα “χρυσά παιδιά” της Ελλάδας στέλνουν την χώρα μας στα ουράνια και την Εθνική Νέων στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο και όλη την παράταση με παίκτη λιγότερο νίκησε την Αγγλία και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, περιμένοντας Ισπανία ή Γαλλία.

Η Εθνική προηγήθηκε στο 38′  με γκολ του Μπουγαΐδη, οι Άγγλοι ισοφάρισαν στο 56΄με τον Αφόμπε αλλά στο 108′ με γκολ του Λυκογιάννη ήρθε η τεράστια νίκη.

Με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Καπίνο (44′) αγωνίστηκαν οι διεθνείς μας, σε ένα πέναλτι “μαϊμού” που δόθηκε, αλλά το οποίο το έπιασε ο Διούδης!. Με την Εθνική μας αγωνίστηκε και ο Μπουχαλάκης του Εργοτέλη που είχε εξαιρετική παρουσία στο διάστημα που έπαιξε.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (72′ Μπουχαλάκης), Κατίδης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (46′ Διούδης).

Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ(57′ Γκάρμπουτ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπαχ, Μπεραΐνο (76′ Ρέντμοντ), Χολ, Αφόμπε, Λάνστραμ (91′ Λάντσραμ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook