Μπαμ με Μπέτο ο Εργοτέλης

Όταν βγήκε το “διαζύγιο” με τον Δημήτρη Γραμμόζη ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε υποσχεθεί ότι ο αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή του Εργοτέλη θα ήταν ισάξιος ή και καλύτερος.

Μερικές εβδομάδες αργότερα τα λόγια του επιβεβαιώνονται από την σχεδόν σίγουρη απόκτηση του πρώην μέσου της Μπενφίκα Μπέτο.

Κινούμενος μεθοδικά, με οργάνωση και απόλυτη μυστικότητα ο Εργοτέλης κλείνει όπως όλα δείχνουν το κενό του Γραμμόζη στην μεσαία γραμμή και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι κιτρινόμαυροι σύμφωνα με την εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην μέσο της Μπενφίκα Μπέτο. Ο Μπέτο είναι 32 χρονών(20/11/1976), είναι Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο και πέρασε από την Ιβηρική Χερσόνησο φορώντας 2,5 χρόνια την φανέλα των αετών της Λισσαβώνας. Την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην Ελβετία με την Σιόν ωστόσο μετά από δική του επιθυμία ζήτησε να αποχωρήσει από την χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Στον Εργοτέλη δεν έχασαν ευκαιρία και αφού έγιναν οι διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Mάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του πρώην διεθνούς Βραζιλιάνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook