Στην Ομόνοια ο Γραμμόζης

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γραμμόζης μετά την συμφωνία του κυπριακού συλλόγου με τον Εργοτέλη.

Οι κιτρινόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους 150.000 ευρώ και ήδη ξεκίνησαν την αναζήτηση του αντικαταστάτη τους.

Με την Ανόρθωση υπήρχε το φλερτ από την περσινή χρονιά, την φανέλα της Ομόνοιας θα φορέσει τελικά ο Δημήτρης Γραμμόζης αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Κυπριακό σύλλογο.Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε με το «τριφύλλι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο μετά την συμφωνία της ομάδας με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα βάλει στα ταμεία της το ποσό που απαιτούσε, δηλαδή 150.000 ευρώ και ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του έμπειρου μέσου στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες αφού πρώτα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την διοίκηση της Ομόνοιας.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης βρέθηκε στην Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες και συμφώνησε με την διοίκηση του Κυπριακού συλλόγου για τα επόμενα 2,5 χρόνια ενώ στην συνέχεια οι διοικήσεις των δύο ομάδων συναντήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα όπου και επήλθε συμφωνία στις 150.000. Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωργίου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για την εύρεση του αντικαταστάτη του και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αναμένεται να δρομολογηθούν οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Γραμμόζης: Φεύγω με όμορφα συναισθήματα Λίγες ώρες μετά την συμφωνία ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε στην «Athletic Press» για την μεταγραφή του στην Ομόνοια αλλά και την παρουσία του στον Εργοτέλη από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2008. «Πέρασα ωραία στο Ηράκλειο και αναχωρώ για την Κύπρο έχοντας αποκομίσει πολύ όμορφα συναισθήματα» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην πλέον μέσου του Εργοτέλη και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στους κιτρινόμαυρους λέγοντας: «Θεωρώ πως ήμουν και εγώ ένα σημαντικό κομμάτι του Εργοτέλη αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα στο Ηράκλειο. Φεύγω από τον Εργοτέλη με την ομάδα να έχει ανοδική πορεία και να πηγαίνει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω όταν ήρθα στο Ηράκλειο» τόνισε ο Δημήτρης Γραμμόζης που την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ομόνοιας.

Ο Γραμμόζης στον Εργοτέλη 2007-2008: 24 αγώνες-1 γκολ 2008-2009: 9 αγώνες 2 γκολ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook