Τραμπζονσπόρ για Ογκουνσότο

Μετά την Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

Μάλιστα η ομάδα της Τραπεζούντας είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στους κιτρινόμαυρους ύψους 2 εκ. ευρώ.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη προσέγγισή του από την Μπεσίκτας, την… πόρτα του Πάτρικ Οκουνσότο χτύπησαν εκ νέου οι Τούρκοι. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Εργοτέλη δεν έπαψε να απασχολεί μεταγραφικά τους γείτονες όμως αυτή τη φορά το ενδιαφέρον ήρθε από την πλευρά της Τραμπζονσπόρ.

Οι «μπορντομαβιλέρ» παρακολουθούν στενά τις επιδόσεις του επιθετικού του Εργοτέλη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη πρόταση της τουρκικής ομάδας ύψους 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ογκουνσότο! Η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ πληροφορήθηκε για τον Ογκουνσότο από έναν 21χρονο συμπατριώτη του, τον Αϊζάκ Πρόμις, επίσης επιθετικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όταν ο Γιανάλ ζήτησε από τον Πρόμις να του προτείνει κάποιον αξιόλογο επιθετικό για νγα αποκτηθεί τον Ιανουάριο, ο νεαρός Αφρικανός ανέφερε το όνομα του Ογκουνσότο.

Από την κρητική ΠΑΕ βέβαια δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση. «Από εσάς το πληροφορηθήκαμε» μας ανέφερε μέλος της διοίκησης του Εργοτέλη, συμπληρώνοντας πως «φαντάζομαι πως αν υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί άπαντες, ο Εργοτέλης δύναται να παραχωρήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ωστόσο μιλάμε θεωρητικά. Πρακτικά δεν γνωρίζουμε κάτι για πρόταση της Τραμπζονσπόρ» δήλωσε σχετικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook