Καραγεωργίου: Νίκη για να φύγει άγχος

“Η νίκη θα μας αφαιρέσει πίεση και το άγχος του υποβιβασμού” τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καραγεωργίου στην σημερινή συνέντευξη τύπου.

Στην σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή των Βακουφτσή, Κουτσιανικούλη όπως δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Θρασύβουλο εξήγησε ο Νίκος Καραγεωργίου στην σημερινή συνέντευξη τύπου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας της Φυλής δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική της ομάδας.

“Παίζουμε με τον Θρασύβουλο, μια ομάδα που κέρδισε τον ΟΦΗ και μάλιστα με σκορ που δεν περίμενε κανένας. Ο Θρασύβουλος είναι μια ομάδα που θυμίζει τον περσινό Εργοτέλη που προσπαθούσε να σωθεί γρήγορα. Η βαθμολογική θέση που έχει δεν αντικατοπτρίζει την δυναμικότητα του και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις άλλες δύο ομάδες που ανέβηκαν.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός δυσκολίας γίνεται μεγαλύτερος καθώς υπάρχει στην μέση και η κόπωση από το παιχνίδι της Τετάρτης. Για αυτόν τον λόγο ζητάω την βοήθεια του κόσμου και να δώσει βροντερό παρόν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο από τον Θρασύβουλο όμως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πάθος, ψυχή, στοιχεία που είναι πέρα από συστήματα και τακτικές. Η νίκη μας θα αφαιρέσει πίεση και άγχος του υποβιβασμού” ήταν ο πρόλογος του τεχνικού του Εργοτέλη.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα και εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής μένουν οι Τζούνιορ, Κορδονούρης, Χίμπλιγκερ, Γραμμόζης ενώ σήμερα θα φανεί αν μπορούν να αγωνιστούν οι Κουτσιανικούλης, Βακουφτσής αρκεί να είναι 100% έτοιμοι στην σημερινή προπόνηση.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Βακουφτσή και την χθεσινή ανακοίνωση, ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε θέση λέγοντας πως η άποψη του ταυτίζεται απόλυτα με την διοίκηση του Εργοτέλη… “Ο προπονητής έχει άμεση σχέση με την ανακοίνωση της ομάδας. Είναι συνυφασμένες οι απόψεις μας και εγώ έχω θέση μέσα στην ανακοίνωση. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν δίνει αυτά που πρέπει τότε η διοίκηση και ο προπονητής δεν είναι ευχαριστημένοι. Εμείς θέλουμε τον ποδοσφαιριστή Βακουφτσή, ξέρουμε τι είναι, τι μπορεί να δώσει και τι μπορεί να προσφέρει. Θέλουμε να δούμε τον παλιό καλό εαυτό του. Όποιος δίνει την μάχη του, δικαιώνεται.”

Τέλος ο Νίκος Καραγεωργίου σχολίασε τόσο την πρώτη συμμετοχή του Χρυσοφάκη όσο και τον Σεληνιωτάκη που έγινε επαγγελματίας. Για τον πρώτο δήλωσε: “Αν δεν είχε τον τραυματισμό, θα είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Όμως λόγω του τραυματισμού του το καλοκαίρι έμεινε εκτός με αποτέλεσμα να μην πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής” ενώ για τον δεύτερο… “Είναι η σειρά στην οποία έχουμε βάλει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, έγινε πιο γρήγορα επαγγελματίες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook