Βουνό τα προβλήματα

Βουνό είναι τα προβλήματα στον Εργότέλη μετά τους τελευταίους τραυματισμούς.

Κορδονούρης, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Χίμπλιγκερ οι απόντες από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Θρασύμβουλο.

Μεγαλώνουν τα προβλήματα στον Εργοτέλη εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Καραγεωργίου πονοκεφαλιάζει καθώς είδε χθες τον Παναγιώτη Κορδονούρη να αποχωρεί τραυματίας και να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Όμως εκτός από τον αρχηγό των κιτρινόμαυρων, δεν υπολογίζονται ακόμα οι Τζούνιορ, Γραμμόζης, Χίμπλιγκερ ενώ τα ευχάριστα για τον Καβαλιώτη είναι ότι επανέρχονται στην διάθεση του οι Κουτσιανικούλης, Βακουφτσής.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ξεχωριστά την κάθεμια περίπτωση…

Κορδονούρης: Ο αρχηγός της ομάδας αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα. Η πρώτη διάγνωση του γιατρού του Εργοτέλη, Σήφη Χριστοφοράκη έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής. Εκτός αυτού ο Κορδονούρης αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 20 μέρες. Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε αξονική όπου θα εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Τζούνιορ: Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που αποκόμισε απέναντι στην Λάρισα. Έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και η απουσία του είναι σίγουρη από την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Η επιστροφή του εκτιμάται ότι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πέρα από τους τραυματίες ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον Γραμμόζη που αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι καθώς και τον Μάριο Χίμπλιγκερ.

Ανακοίνωση-διάψευση Στο μεταξύ οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση-διάψευση σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για “ντέτεκτιβ”. Συγκεκριμένα σύμφωμα με δημοσίευμα της εφημερίδας “GOAL” από τον Εργοτέλη έχει προσληφθεί άνθρωπος που παρακολουθεί τον Γιώργο Βακουφτσή προκειμένου ο τελευταίος να μην νυχτοπερπατεί ενώ αναφέρει ότι υπάρχουν κακές σχέσεις ανάμεσα στον έμπειρο επιθετικό και τον Νίκο Καραγεωργίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

“Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Βακουφτσής αισθάνονται την ανάγκη να διαψεύσουν και να χαρακτηρίσουν ως ανυπόστατα διάφορα δημοσιεύματα αλλά και φήμες που αναφέρονται στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, και έχουν ως στόχο να παραπληροφορήσουν το φίλαθλο κοινό και συνάμα να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Ο Εργοτέλης δίνει τη δική του “μάχη” τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και σε εκείνους του Κυπέλλου και υπολογίζονται κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό του στους οποίους φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Βακουφτσής, που αποτελεί ένα πολύτιμο ποδοσφαιριστή για το σύλλογο μας και τον οποίο η διοίκηση στηρίζει απόλυτα όπως και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της. Ολοι όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Εργοτέλη, από οποιοδήποτε πόστο και αν βρίσκονται, καταβάλουν προσπάθειες και βάζουν το δικό τους λιθαράκι ώστε η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για το παρόν αλλά και το μέλλον της”.

Επαγγελματίας ο Σεληνιωτάκης Στο μεταξύ στον Εργοτέλη εκτός από το παρόν φροντίζουν και το μέλλον καθώς σήμερα έγινε επαγγελματίας ο Γιώργος Σεληνιωτάκης. Ο 19χρονος(18/8/1989) ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας ακολουθώντας τον δρόμο των Καρέλη, Χρυσοφάκη, Καβουσάκη. Ο υψηλόσωμος αμυντικός είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook