Ο Μπουτσάκης στο athleticradio.gr: “Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε ψηλά”

Είναι από τα βαρόμετρα του Εργοτέλη στη φετινή χρονιά, έχει κερδίσει με την αξία του την εμπιστοσύνη του Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη, ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr, για την φετινή πορεία των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο νεαρός μέσος αρχικά αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά και την καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα λέγοντας: “Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά φέτος, από την αρχή είχαμε θέση στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και μέχρι ένα σημείο τα πηγαίναμε καλά, όμως σε ένα μικρό διάστημα είχαμε χάσει το ρυθμό μας και χάναμε τα παιχνίδια αλλά μετά το χθεσινό επιστρέψαμε πάλι στις νίκες και ελπίζουμε να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

Για το αν οι ποδοσφαιριστές έχασαν την συγκέντρωση τους μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα δήλωσε: “Δεν θα έλεγα ότι πήραν τα μυαλά μας αέρα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να είσαι νικητής σε όλα τα παιχνίδια γιατί υπάρχει και ο αντίπαλος, τα ακατάλληλα γήπεδα όπως τα είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια τα γήπεδα που μας επηρέασε σε μια κακή κατάσταση ωστόσο επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα και σίγουρα δεν θα χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος”.

Για τον στόχο του Εργοτέλη τη φετινή χρονιά υπογράμμισε: “Στόχος του Εργοτέλη είναι να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα, ένα ποδόσφαιρο που θα εξελίξει τους ποδοσφαιριστές και αν οδηγήσει την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο. Δεν έχουν αλλάξει οι στόχοι μας λόγω της καλής πορείας απλά προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι”.

Για το αν υπάρχει διαφορά από την περυσινή χρονιά: “Με την είσοδο του κ. Παπαβασιλείου μας έδωσε ψυχολογία, καθώς υπάρχει ένα πλάνο από την αρχή της χρονιάς, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, έχουμε μια νοοτροπία που μας αρέσει και μας βγάζει το συναίσθημα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έτσι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο. Αυτό το είχαμε καταφέρει και πέρυσι και φέτος το συνεχίζουμε ακόμα καλύτερα και οργανωμένα”.

Για την μεγάλη πρόκριση με τον Άρη: “Είμαστε ομάδα με νεαρό μέσο όρο ηλικίας και σίγουρα θέλουμε να μαθαίνουμε από μεγάλα παιχνίδια θέλοντας να δείξουμε τι αξίζουμε και τι έχουμε καταφέρει.  Το πιστεύαμε το παιχνίδι από την αρχή και το καταφέραμε. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και πιστεύω ότι περάσαμε δίκαια”. 

Κλείνοντας ο Γιάννης Μπουτσάκης μίλησε για τον κόσμο του Εργοτέλη και τον προσωπικό του στόχο τη φετινή χρονιά: ” Αρχικά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας δείχνουν όλο αυτό το χρόνο και θέλω να τους υποσχεθώ ότι ο Εργοτέλης θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο Παγκρήτιο γιατί αξίζει κάποιος να ρθει να δει το ποδόσφαιρο της ομάδας μας.

Τώρα για τον προσωπικό μου στόχο θέλω μέσα από την ομάδα να βοηθηθώ και να εξελιχθώ για να φτάσω ψηλά. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία και να βγουν να γιορτάσουν και να ξεχάσουν τις δυσκολίες”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook