Καπνίδης: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Ο Αντώνης Καπνίδης, που ήρθε από τον πάγκο και με το γκολ του έκρινε το ματς του Εργοτέλη με την Παναχαϊκή (2-1), στάθηκε στην πίστη της ομάδος του ότι θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Τα όσα είπε συνέντευξη Τύπου ο Αντώνης Καπνίδης:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με εναλλαγή του σκορ με γκολ στην αρχή και στο τέλος. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στο ματς και να πάρουμε αποτέλεσμα.  Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μοναδικό. Δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο αλλά και στα δικά μας μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Φάνηκε και σήμερα ότι παλεύουμε μέχρι τα τελευταία λεπτά».

Σε ερώτηση σχετικά με το εντυπωσιακό ξεκίνημα του  Εργοτέλη και τη «κοιλιά» που παρουσίασε ο επιθετικό της ομάδας μας σχολίασε:

«Οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Όλες οι ομάδες κάνουν μια κοιλιά. Εμείς είχαμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία, είχαμε παίξει 20 φιλικά και είναι δικαιολογημένο ότι κάποια στιγμή κάναμε μια κάμψη, και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Επίσης ένας ακόμη παράγοντας είναι το γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια τα δημιουργήσαμε και τα ξεκινήσαμε εύκολα είχαμε ένα εφησυχασμός και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίχτες και μαθαίνουμε από κάθε ματς και πιστεύω όπως έχει φανεί στα τελευταία ματς μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας. Σήμερα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Όσον αφορά ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ότι πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και σκόραρε επεσήμανε:

«Η δουλειά μας είναι να προετοιμαζόμαστε όλη τη εβδομάδα να υπακούμε στις εντολές του προπονητή και όταν μας δίνεται η ευκαιρία πρέπει να δίνουμε το 100% για να αποδείξουμε ότι στον προπονητή στην ομάδα στον ίδιο μας στον εαυτό ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook