Daltons: «Δυστυχώς πρωταγωνίστησε η Διαιτησία»

“Κανένας και καμία διαιτησία δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της ομάδας μας”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η “Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club”.

Η ανακοίνωση: 

“Κανένας και καμία διαιτησία δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της ομάδας μας.

Παλικαρίσια ανατροπή και νίκη για την ομάδα μας.

Μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Εργοτέλης κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Θύμα του αυτή τη φορά η αξιόμαχη ομάδα της Παναχαϊκής. ο Η Παναχαϊκή πήρε το προβάδισμα αρκετά νωρίς μόλις στα 40 δευτερόλεπτα καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού όμως δυστυχώς πρωταγωνίστησε η διαιτησία με τα αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα της τα οποία ευνοούσαν πολλές φορές τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά για άλλη μία φορά δείξαμε ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος και δεν εγκαταλείπουμε κανένα παιχνίδι αυτό το αποδείξαμε και με την ανατροπή την οποία έκανε ο Εργοτέλης καθώς με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο 81 και το 83 (σκόρερ οι Kwateng, Καπνίδης) καταφέραμε να φέρουμε τούμπα το ματς και να το κερδίσουμε στο τέλος.

ΥΣ: Σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας αυτα να είναι τα πιο όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα, που θα φωτίσουν και την Νέα Χρονιά που έρχεται γεμάτη ελπίδα…

Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook