Παπαβασιλείου: “Τα παιδιά πήραν μια τεράστια πρόκριση”

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1 της Θεσσαλονίκης έκανε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην νίκη – πρόκριση της ομάδας του με 3-2 επί του Άρη, τον επιθετικός της ομάδας του Τζόζεφ Έφορντ, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να διδάξουμε ένα δύσκολο ποδόσφαιρο για την κατηγορία. Θέλουμε να κερδίσουμε με σωστό τρόπο. Δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό από αυτά που δουλεύουμε. Τα παιχνίδια με Άρη και ΠΑΟΚ ήταν μία πρόκληση και δείξαμε τις δυνατότητες μας και τα παιδιά πήραν μία τεράστια πρόκριση».

Για την ομάδα του Άρη: «Ο Άρης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Κάθε προπονητής προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι, όπως έκανε ο Άρης έτσι κάναμε και μεις. Δουλέψαμε πολύ στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα πλεονεκτήματα του Άρη και να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις. Σίγουρα μετά το 3-0 ο Άρης με κάποιο ρίσκο που πήρε μας δημιούργησε πρόβλημα αυτό είναι λογικό. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θα μάθουμε καλύτερα από το τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, που κινδυνεύσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Υπήρχε κούραση, εμείς δεν έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ που να μπορούμε να κάνουμε ροτέισον. Αν δούμε εχθές το παιχνίδι είχαμε 19-20-21 χρονών, οι μεγαλύτεροι παίκτες μας ήταν 25 χρονών, αυτό είναι και το πλάνο μας βέβαια, να δημιουργήσουμε παιδιά για να τα πουλήσουμε στο μέλλον και να γίνεται μία ανακύκλωση».

Για τον Έφορντ:«Ήρθε πριν από εμένα εδώ. Βεβαίως είναι αποτέλεσμα σωστού σκάουτινγκ».

Για το αν ο Άρης ήταν αγχωμένος:«Μία ομάδα που έρχεται από άσχημα αποτελέσματα δεν γίνεται να είναι χαλαροί. Βλέπουμε και την ενδεκάδα οπού ήταν χωρίς αλλαγές».

Για τις διαφορές μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που στην αρχή του πρωταθλήματος μου άρεσε πολύ, έκανε κάτι διαφορετικό με πίεση ψηλά, μου άρεσε πολύ η φιλοσοφία του. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει πλουραλισμό στις επιλογές του, έχει εμπειρία αφού έκανε πρωταθλητισμό. Αυτό δεν μπορείς να το ανταγωνιστείς, ο Άρης ήταν πέρσι στην Β’ Εθνική και ο ΠΑΟΚ είναι ίδια ομάδα δύο χρόνια που κάνει μάλιστα πρωταθλητισμό».

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook