Τεράστια πρόκριση για τον Εργοτέλη – πέταξε έξω τον Άρη!

Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι ο Εργοτέλης θα έκανε θρίαμβο, τελικά το μετέτρεψε σε θρίλερ όμως με ψυχή και σπουδαία εμφάνιση κέρδισε 3-2 τον Άρη.

Ο Εργοτέλης μπήκε στο παιχνίδι προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα ωστόσο ο Άρης ήταν εκείνος που πίεζε έχοντας και την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά. Ο Εργοτέλης δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα όμως παρότι οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, δεν υπήρξε μεγάλη φάση για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Και τελικά το γκολ ήρθε για τον Εργοτέλη στο 44ο λεπτό όταν ο Μπουρσέλης μετά από πινγκ – πονγκ στην περιοχή του Άρη κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης έδωσε χώρο στον Άρη που πίεζε και βλέποντας τα κενά στην άμυνα του κατάφερε να τον χτυπήσει στην αντεπίθεση πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τους Ιατρούδη και Έφορντ.

Το παιχνίδι έδειχνε να έχει τελειώσει στο 60ο λεπτό όταν και ο Εργοτέλης βρέθηκε να προηγείται με 3-0, ήρθε η αντεπίθεση του Άρη που πέτυχε δύο γκολ με το Ντιγκινί. Ο Εργοτέλης έκανε θρίλερ την πρόκριση και στο 88′ ο Κατσιμήτρος έκανε τρομερή διπλή επέμβαση διατηρώντας το 3-2.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook