Αναζητάει το… Θαύμα ο Εργοτέλης

Την νίκη – υπέρβαση, που θα του δώσει μία ιστορική πρόκριση σε έναν Ομιλο – φωτιά αναζητάει σήμερα ((LIVE 17.15 / Athletic Radio 104,2 – athleticradio.gr) ο Εργοτέλης κόντρα στον Αρη στο Παγκρήτιο.

Την νίκη πρόκριση για να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον Αρη θέλει σήμερα ο Εργοτέλης (LIVE 17.15 / Athletic Radio 104,2 – athleticradio.gr). 

Ο  Νίκκι Παπαβασιλείου είχε την ευκαιρία να επιλέξει την 18άδα της ομάδος, έχοντας στην διάθεση του όλο το ρόστερ καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα.

Στην αποστολή της ομάδος κλήθηκαν οι:  

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζιδήμπας, Κατσούρι, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σέζος (Κιλκίς) με βοηθούς τους Δημόπουλο (Φλώρινας) και Σινιοράκη (Χανίων).

Η Βαθμολογία στον 4ο Ομιλο έχει:

1.ΠΑΟΚ 4 (3-2), 2. Άρης 4 (3-2, 3. Εργοτέλης 1 (2-3), 4. Αήττητος 1 (2-3)

Το σημερινό πρόγραμμα: 

4ος όμιλος

17:15

Εργοτέλης – Άρης  COSMOTE SPORT 2HD

Αήττητος Σπάτων – ΠΑΟΚ

 

Εντωμεταξύ, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει: 

“Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου (17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για τις θύρες 11 (φίλαθλοι Άρη) και 20.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοικτά για τις ανάγκες των φιλάθλων δυο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ανοιχτά εκδοτήρια θα υπάρχουν έξω από την θύρα 13 δυτικά του Παγκρητίου σταδίου και έξω από την θύρα 20 ανατολικά του Παγκρητίου σταδίου»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook