Τον κοίταξε στα μάτια και παραλίγο να σοκάρει τον ΠΑΟΚ!

Ο Εργοτέλης ήταν καταπληκτικός μετά το πρώτο 30λεπτο παίζοντας πανέμορφο ποδόσφαιρο όμως στοίχισε η απειρία με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα ματς – πρόκληση για τους παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου που κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ δείχνοντας ότι η φετινή χρονιά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο για τον Εργοτέλη.

Η διαφορά εμπειρίας αλλά και ποιότητας ήταν τα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο παιχνίδι του Παγκρητίου. Ο Εργοτέλης δεν το φοβήθηκε το παιχνίδι και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με το γκολ του Μπίσεσβαρ στο 10ο λεπτό, αντέδρασε βγάζοντας χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε να γίνεται απειλητικός μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με την έναρξη του δεύτερου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του.

Οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο και η πρώτη προειδοποιητική βολή ήρθε με το δοκάρι του Μπουρσέλη και λίγο αργοτέρα ήρθε και η ισοφάρισε με έναν καταπληκτικό συνδυασμό των Έφορντ, Γιακούμπου και Ιατρούδη με τον τελευταίο να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ του Μάτος μετά από λάθος του Καλογεράκη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook