Ο Ηλίας Τσέλιος στο athleticradio.gr: “Απαιτούμε από τον εαυτό μας την καλή πορεία”

Την περασμένη χρονιά ήταν από τους κορυφαίους του Εργοτέλη συμβάλλοντας τα μέγιστα για να σωθεί η ομάδα. Φέτος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά έχοντας μάλιστα ήδη ένα γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Ηλία Τσέλιο. Ο 21χρονος μέσος ο οποίος είναι δανεικός από την ΑΕΚ μίλησε στο athleticradio.gr για το τρομερό ξεκίνημα του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League αναφέροντας: “Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί είμαστε ακόμα μόνο στην αρχή. Το διπλό της Κυριακής στα Χανιά, όπως και η νίκη στην πρεμιέρα ήταν πολύ δύσκολο, όμως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά σε όλη την προετοιμασία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και να παίξουμε και ωραίο ποδόσφαιρο που θα το συνδυάσουμε με το αποτέλεσμα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη τονίζοντας: “Σαν ομάδα μετά το καλό μας ξεκίνημα έχουμε καλή ψυχολογία, ωστόσο θα αφήσουμε πίσω τη νίκη με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, καθώς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σπάρτη, η οποία είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και πιστεύω θα εμφανιστούμε έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα”.

Παράλληλα ο νεαρός μέσος, αναφέρθηκε και στο εντυπωσιακό δικό του ξεκίνημα έχοντας μάλιστα και ένα γκολ από την πρεμιέρα υπογραμμίζοντας: “Εγώ προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να πετύχει ο Εργοτέλης τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και πιστεύω να έρθουν κι άλλα γκολ”.

Ακόμα ο Ηλίας Τσέλιος αναφέρθηκε και για το αν περίμεναν οι ίδιοι το… ονειρικό ξεκίνημα του Εργοτέλη λέγοντας ότι…: “Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι το αξίζαμε. Απαιτούμε από τους εαυτούς μας μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε καλή ομάδα και όποιος μας έχει δει το ξέρει καλά”.

Κλείνοντας ο 21χρονος μέσος αναφέρθηκε για την δυναμικότητα του πρωταθλήματος της Football League λέγοντας: “Φέτος το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει ένα μεγάλο όνομα όπως είναι ο ΟΦΗ και ο Άρης, έχει όμως δυνατές ομάδες όπως είναι ο Ηρακλής και ο Βόλος. Φέτος δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, καθώς υπάρχουν δυνατές έδρες και πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα που θα κριθεί στο τέλος”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook