Μεγάλος Εργοτέλης, άλωσε τα Περιβόλια!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο καταπληκτικός Εργοτέλης κέρδισε και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με 2-1 δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Football League.

O Eργοτέλης χτύπησε στην πρώτη φάση που δημιούργησε όταν ο Μπουτσάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπάτζιος με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό. Το γρήγορο γκολ των παικτών του Νίκι Παπαβασιλείου αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την εστία του Καλογεράκη. Το πρώτο ημίχρονο έφυγε σβηστό με τον Εργοτέλη να κρατάει εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Εργοτέλης βγήκε ξανά δυνατά στο γήπεδο και απείλησε στο 54′ όταν ο Έφορντ έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να κάνει σωτήρια επέμβαση και να κρατάει το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο παρά μόνο από λάθος του Εργοτέλη όταν στο 74′ ο Καλογεράκης έκανε λάθος, ο Αρναρέλλης πλάσαρε αλλά ο Μπάτζιος πάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα. Και αφού δεν έγινε το 1-1 σε αυτήν την φάση, πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 με τον Γιακούμπου να σπάει το οφσάιντ και με ωραίο πλασέ να κλειδώνει τη νίκη για τον Εργοτέλη. Στην φάση του γκολ, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Καραγιάννης και τελικά το μόνο που κατάφερε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 94′ με τον Αρναρέλλη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook