Κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο από τον Εργοτέλη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλη καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του Ηρακλείου να βρεθεί στο ιστορικό παιχνίδι της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρτινέγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας δίνει το Σάββατο τον πρώτο της αγώνα στην έδρα της . Στον ιστορικό λόφο του Μαρτινένγκο . 

Οι παίκτριες της ομάδας μας μετά από δύο αγώνες εκτός Κρήτης καλούνται να κερδίσουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους . 

Σας καλούμε και εσάς να τιμήσετε με την παρουσία σας , τα κορίτσια της ομάδας , έτσι ώστε όλοι μάζι να συμβάλουμε στην προσπάθεια που πραγματοποιούν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α εθνικής γυναικών . 

Με την συμμετοχή σας , οι φωνές μας θα αντηχούν σε όλο το Ηράκλειο . Βοηθώντας έτσι την μοναδική εκπρόσωπο του νησιού μας στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου .

Θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς περα από την μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό της δικής μας ομάδας , η αντίπαλος μας ειναι μια αρκετά ισχυρή δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου . Καθώς αγωνίστηκε και στο Champions League Γυναικών καταφέρνοντας να τερματήσει δέυτερη στον όμιλο της . 

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στο Μαρτινένγκο το Σάββατο 3/11 στις 13:00 για να στηρίξουμε την ομάδα μας . Η οποία αξίζει το χειροκρότημα και την συμπαράσταση του κάθενος από εμάς για την προσπάθεια που κάνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook