Φιλικό πρόβα τζενεράλε με τον ΠΟΑ

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της Football League έχει προγραμματιστεί το προσεχές Σάββατο ο Εργοτέλης καθώς θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο στάδιο τον ΠΟΑ.

Αιματολογικές εξετάσεις και προπόνηση περιελάμβανε το μενού την Δευτέρα στον Εργοτέλη.

Νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιμοληψία στο πλαίσιο επαναληπτικών αιματολογικών εξετάσεων.

Εν συνεχεία μπήκαν στο γήπεδο και μάλιστα αρκετά ορεξάτοι και ξεκούραστοι μετά το ρεπό της Κυριακής.

Το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ρυθμό, συντονισμό και πρώτες επαφές καθώς επίσης παιχνίδι με στόχο την αρνητική μετάβαση. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι υποομαδικής τακτικής.

Όλο το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αντωνίου δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Για το ερχόμενο Σάββατο (20/10) ο Εργοτέλης θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, το τελευταίο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο στάδιο τον ΠΟΑτσαλένιου.

Εντωμεταξύ, εορταστικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος εκ των αρχηγών της ομάδας είχε τα γενέθλια του.

Μία μεγάλη τούρτα με την ευχή «Χρόνια Πολλά captain» ήταν η αφορμή για να γεμίσει ο χώρος γέλια και πειράγματα!

Ο έμπειρος μέσος δέχτηκε ευχές από όλους, άκουσε το γνωστό γενέθλιο τραγούδι και με πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησε όλους όσους φρόντισαν να του χαρίσουν μία ξεχωριστή ημέρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook