Φιλική νίκη στην Αλικαρνασσό για Εργοτέλη

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισε ο Εργοτέλης στην Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στον Ηρόδοτο σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Σε ένα φιλικό, όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας, ο Εργοτέλης φάνηκε πιο έτοιμος και κατάφερε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Έφορντ για να έρθει ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να κυριαρχεί και να σκοράρει και τρίτο τέρμα με τον Μπουτσάκη, για να έρθει ο Κωνσταντινίδης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 1-3.

Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το αποτέλεσμα να μείνει το ίδιο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ηρόδοτος: (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμεριδης (46′ Κουρακης), Προβιδακης(79′ Μπαλαφας), Μπάμπης(65′ Νικηφόρος) , Γιαλουσης(65′ Παναγιωτακης) Κανδυλακης(46′ Δαμιανακης) , Αυγενικου (83′ Αυγενικου), Αργκιλεσι(46’Μακο) Μωραιτης(74′ Καργιωτακης), Σμυρλης(46′ Κασαπακη) Κωνσταντινίδης (81′ Αμαραντιδης), Φραγκουλακης (65′ Φουκαρακης).

Εργοτέλης (Ν. Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (46’Χανιωνακης), Λαμπακης(46′ Μαζουλουξης) Αντωνίου (46′ Ιατρουδης – 83′ Κουτσογιαννακης) , Οικονόμου (46′ Μπατζιος) Πατας, Bruce (46′ Βογιατζής) Τσέλιος (46′ Κουσούρι), Σταθοπουλος (56′ Μπουρσελης) , Yakubu (80′ Βουτσάς Efford (46′ Καπνιδης), Μπουτσακης (55′ Μανουσακης).

Στον πάγκο βρισκόνται και οι: Κατσιμήτρος, Χανιωτακης, Μαζουλουξης, Μπατζιος, Μπουρνελης, Καπνιδης Βογιατζής, Κατσούρι, Βουτσάς, Ιατρουδης, Κουτσογιαννακης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook