Συνάντηση προπονητών στον Εργοτέλη

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς του ΓΣ Εργοτέλης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των προπονητών του συλλόγου με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών Κώστα Καλπακίδη, στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Νικόδημος Παπαβασιλείου, με τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου, ο προπονητής της ομάδας Κ19 Βασίλης Πλεσίτης, των Νέων Εργοτέλη Αντώνης Φραγκάκης, ο συντονιστής των ομάδων υποδομής, αλλά και τεχνικών των Καναριών Γιώργος Βλατάς, του Μαρτινέγκο Παναγιώτης Κορδονούρης, των γυναικείων ομάδων Γιάννα Δούκα, καθώς και οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Αλατσατιανός, Γιώργος Καρανδινός, Γιώργος Αντωνάκης, Κώστας Φραγκουλάκης, Ευθύμης Φασουλάκης, Δημήτρης Χατζηστυλλής, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Ζήσης Νιόπλιας, Κυριαζής Ζήσης, Νίκωνας Σπηλιωτάκης, Λευτέρης Αθανασάκης, Κυριάκος Μουλακάκης και Μανόλης Μπινιχάκης.

Ο κ. Καλπακίδης καλωσόρισε τους συνεργάτες του, παλαιούς και νέους, αναλύοντάς τους το πρόγραμμα και την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχουν τα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου. Το λόγο πήρε και ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Νικόδημος Παπαβασιλείου, ο οποίος και τόνισε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης και στην Ακαδημία.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΓΣ Εργοτέλης στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Κατρινάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης καλωσόρισε και αυτός από την πλευρά του τους προπονητές, τονίζοντάς τους τη διαχρονική φιλοσοφία που διέπει τον Εργοτέλη, για την Ακαδημία του συλλόγου η οποία είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας παράλληλα και οδηγό για το μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook