Tρίβουν τα… χέρια τους για το νέο «λαβράκι»

Πέρυσι ο Καϊπερς «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον Εργοτέλη και μέχρι τώρα ο Τσαρλς Κουατένγκ έχει εντυπωσιάσει με την ταχύτητα και την τεχνική του.

«Λαβράκι» στο πρόσωπο του Τσαρλς Κουατένγκ φαίνεται οτι έχει βρει ο Εργοτέλης αφού ο Γκανέζος στην καταγωγή επιθετικός που γεννήθηκε στο Βέλγιο και αποκτήθηκε από την Λιρς, μέχρι τώρα ξεχωρίζει. 

Ο Εργοτέλης μετά την ανάδειξη του Καϊπερς πέρυσι, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και το μεγάλο… στοίχημα θα είναι η παρουσία Κουατένγκ αλλά και των άλλων δύο Γκανέζων τους οποίους φαίνεται ότι υπολογίζει πολύ ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο Γιακούμπου από αριστερά, ο Μπρούς στη μεσαία γραμμή και ο Κουάτενγκ μεσοεπιθετικά είναι τρείς παίκτες από τους οποίους περιμένει πολλά ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Ο Τσαρλος Κουατένγκ είναι και πολύ φιλόδοξος και μίλησε στο footballmadeinghana για την προοπτική να αγωνιστεί στην εθνική Γκάνας

“Ναι, φυσικά θέλω να παίξω αν μου δοθεί η δυνατότητα. Είναι το όνειρό μου και μακάρι να δεχτώ κλήση, ώστε να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Θέλω να παίξω για τη χώρα της μητέρας μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook