Silver Alert Hellas | Γραμμή Ζωής: Ούγκο Καϊπερς

O Bέλγος επιθετικός, που δεν θέλει να παίξει στην ΑΕΚ αλλά δεν έρχεται και στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στον Εργοτέλη, εξακολουθεί να αγνοείται. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Η προετοιμασία του Εργοτέλη ξεκίνησε ανεπίσημα πριν από δύο βδομάδες και ο Oύγκο Καϊπερς, που δεν θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, αν και υπήρχε ενημέρωση οτι θα είναι αρχικά στο δεύτερο και εν συνεχεία στο δεύτερο γκρουπ που έκαναν τις αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά, δεν εμφανίστηκε.

Την περασμένη Δευτέρα (23/7) αν και θα έπρεπε να είναι παρών στο Παγκρήτιο στην επίσημη “πρώτη” της ομάδας, δεν παρέστη και τα λόγια του Σταύρου Λαμπράκη ήταν χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την απουσία του: 

«Μας ενημέρωσε ότι έχει ωτίτιδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά, είμαστε εδώ και τον περιμένουμε. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να παίξει κανείς…».

Μία βδομάδα αργότερα ο Βέλγος παραμένει  άφαντος και πλέον υπάρχει εκνευρισμός στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” που αναμένεται να αντιδράσουν δυναμικά. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook