Παπαβασιλείου: “Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται που έρχεται στο γήπεδο”

«Έβαλαν μπροστά τις μηχανές» οι ποδοσφαιριστές τoυ Εργοτέλη και άρχισαν να δουλεύουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η πρώτη φάση του πρώτου κομματιού της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ξεκίνησε και τυπικά- στο Παγκρήτιο στάδιο κάτω από το βλέμμα των φίλων της ομάδας.

Νωρίς το απόγευμα οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια του Παγκρητίου σταδίου. Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδος, Γιώργος Τουτζάρης, αφού τους καλωσόρισε  στην συνέχεια ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους τις ομάδας για τη φετινή χρονιά τονίζοντας τη σημασία της συλλογικής δουλειάς και της επίτευξης των στόχων.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας,  Νίκκι Παπαβασιλείο, μιλώντας για την έναρξη της σεζόν και για τους στόχους του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα επεσήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δουλέψουμε πάνω στη φιλοσοφία για το τι ομάδα θέλουμε να είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο όπου ο κόσμος θα χαίρεται να έρχεται στο γήπεδο να βλέπει, αλλά από την άλλη να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας. Οι στόχοι αυτοί είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε σωστή ισορροπία, ενώ περιμένουμε και την αναδιάρθρωση για να δούμε τι θα γίνει. Όσον αφορά το ροστερ θα γίνουν ακόμα  2 με 3 μεταγραφικές κινήσεις. Βέβαια θα δούμε και κάποια πράγματα στην προετοιμασία και να χρειαστεί κάτι έξτρα, είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει την επιθυμία».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου ο προπονητής της ομάδας ανέφερε:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και το γνωρίζουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε στο τι ομάδα θέλουμε να είμαστε εμείς και μετά θα γίνει προετοιμασία και στο τι είναι ο κάθε αντίπαλος, ώστε να πηγαίνουμε στα παιχνίδια πολύ καλή προετοιμασμένοι».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδος, Σταύρος Λαμπράκης, με την σειρά του στις δηλώσεις του μίλησε αρχικά για τον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θάνατό του: 

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θάνατο του κυρ’ Απόστολου και είναι μια φορτισμένη ημέρα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στον Εργοτέλη και το κρητικό ποδόσφαιρο και μας λείπει πάρα πολύ».

Συνεχίζοντας μίλησε για την νέα χρονιά και τους στόχους του Εργοτέλη είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Ευελπιστούμε να υπάρχει υγεία στους παίκτες, πρόοδος, εξέλιξη και μέσα από καλό ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες Η ομάδα ξεκινά σε καλύτερες βάσεις».

Τέλος ο Σταύρος Λαμπράκης σχολίασε την απουσία του Κάιπερς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας ενημέρωσε ότι έχει ωτίτιδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά, είμαστε εδώ και τον περιμένουμε. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να παίξει κανείς…».

Από την πλευρά των παικτών ο Αντώνης Μπουρσέλης έκανε λόγο για μεγαλύτερους στόχους από αυτούς της περσινής σεζόν:

«Εύχομαι σε όλους εντός και εκτός της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Για εμάς είναι μια διαφορετική χρονιά σε σχέση με πέρσι, όπου ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στο ξεκίνημα. Εφέτος είμαστε οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, ξεκινάμε στην ώρα μας και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα. Οι στόχοι που έχουμε είναι μεγαλύτεροι από τους περσινούς, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Θα είναι δύσκολο και το εφετινό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες θα είναι καλές και επικίνδυνες, εμείς όμως έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς και πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας να έχουμε μια καλή πορεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook