Ξεκίνησε με όρεξη και στόχους ο Εργοτέλης!

Το χορτάρι του Παγκρητίου πάτησε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, ο Εργοτέλης με νέο προπονητή, νέα πρόσωπα και νέες φιλοδοξίες.

Οι “κιτρινόμαυροι” με 27 ποδοσφαιριστες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, έχοντας όρεξη για πολύ δουλειά και λίγα λόγια.

Στόχος του Εργοτέλη για φέτος θα είναι ένα καλό “πλασάρισμα” στις πρώτες θέσεις μέσα από επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, περιμένοντας μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Τα βλέμματα τράβηξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τις ομάδας και ειδικότερα ο Αντώνης Καπνίδης, με τον έμπειρο φορ να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση.

Τώρα για το …σήριαλ του καλοκαιριού ο Κάιπερς δεν έδωσε το παρόν στην… πρώτη, καθώς έστειλε χαρτί από γιατρό που επισημαίνει ότι έχει ωτίτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση του Εργοτέλη βρισκόταν και ο Λυδάκης, ο οποίος υπηρετεί στρατιώτης, ωστόσο βρήκε την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει.

Μάλιστα από τις δηλώσεις του Νίκη Παπαβασιλείου, οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν τρεις ακόμα μεταγραφές,με τις δύο να κλείνουν άμεσα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη: Κώστας Οικονόμου, Αντώνης Μπουρσέλης, Ηλίας Τσέλιος, Γιάννης Ιατρούδης, Κυριάκος Μαζουλουξής, ,Μπρούς Άλμπερτ, Γιώργος Μανουσάκης, Νίκος Πάτας, Στέλιος Λαμπάκης, Χρήστος Μπάτζιος, Βασίλης Βογιατζής, Γιάννης Μπουτσάκης, Γιώργος Χανιωτάκης, Μανώλης Ροβίθης, Δημήτρης Κατσιμήτρος, Έφορντ, Μανώλης Καλογεράκης, Αντώνης Σταθόπουλος, Δημήτρης Βουτσάς, Κατρούρι Ορέστης, Γιακούμπου, Αντώνης Καπνίδης, ενώ από τις “Κ” του Εργοτέλη βρισκόταν οι Σαιτάκης, Πλαιτάκης, Κουτσογιαννάκης,  Τσακάνι, Κορνηλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook